Tánckoktél Tánciskola
 
Tánciskola online tánctanfolyam jelentkezés!A számláló indítási dátuma:

2008. január 21.


Egyéb

Hirdetési lehetőség

Oldalunkon az alábbi hirdetési lehetőségeket kínáljuk:

Banner megjelenés az oldalon több méretben: 12.000 Ft - tól / hó
Linkajánlásként 4.000 Ft / hó
Főoldalon kiemelt partnerként   20.000 Ft / hó
Egyéb megjelenési formák: megegyezés szerint

Hirdetési kedvezmény:
5% -   3 hónapos lekötés esetén
10% -   6 hónapos lekötés esetén
25% - 12 hónapos lekötés esetén
Bővebb információkról érdeklődjön az info@tanckoktel.hu, vagy a tanckoktel@freemail.hu címen!
áraink az áfát nem tartalmazzák!

 

Tánciskolánk leendő támogatói figyelmébe ajánljuk: 

     Tánciskolánk 2006 októberében alakult Biatorbágyon és 13 fővel kezdtük meg az első tánctanfolyamunkat. Jelenleg összesen 14 tánctanfolyamunk van Biatorbágyon, Pátyon, Herceghalmon, Tatán, Tatabányán, Nyergesújfalun, Komáromban 160 fős taglétszámmal. Május közepétől Budaörsön, majd Dorogon is indítunk új tánctanfolyamokat, azonban hosszú távú célunk az, hogy kiépítsünk egy országos tánciskola hálózatot, ahol minden korosztály megtalálja a neki megfelelő táncstílust – legyen az társastánc, salsa, hastánc, hip-hop, színpadi tánc vagy bármi egyéb táncműfaj – és kellemes környezetben, jól képzett szakemberektől, jó hangulatú táncórák alkalmával sajátítsa el a számára megfelelő tudásszintet. A budaörsi tánctanfolyamokat, a Terrapark Fitnessel közös együttműködésben indítjuk el.

     További céljaink különböző táncos rendezvények – táncos bulik, bálok, táncversenyek, tánctáborok – szervezése, lebonyolítása, ahol mindenki kikapcsolódhat és gyakorolhatja, továbbfejlesztheti, a versenyek alkalmával, pedig összemérheti másokkal a tánciskolánkban megszerzett tánctudását. állandó bálunk a Tánckoktél Bál, amit általában évente kétszer, háromszor rendezünk meg. Itt táncosaink bemutatják tánctudásukat a meghívott vendégeknek és bárkinek, aki részt szeretne venni a bálon, majd az est második felében mindenki szabadon táncolhat a tánctéren, jól táncolható zenékre. A fellépéseket különböző meghívott táncos vendégprodukciók is színesítik. Jelenleg a Tánckoktél Báloknak a biatorbágyi Faluház új színházterme ad otthont, ami rendszerint megtelik a rendezvény alkalmával. Idén nyáron kerül sor a IV. Tánckoktél Bál megrendezésére.

     Céljaink eléréséhez azonban nélkülözhetetlen támogatóink segítsége, melyért cserébe az alábbi ellenszolgáltatásokat tudjuk nyújtani:

     Megjelenés a széles körben ismert és egyre látogatottabb honlapunkon a www.tanckoktel.hu oldalon (kiemelt partnerként logoval, vagy fényképpel – rákattintásra külön oldalon jelenik meg az ön weboldala – a főoldalon és összes aloldalon, bannerként, linkajánlóban, stb.)

     Megjelenés tánciskolánk kiadványaiban új tánctanfolyamok és táncos rendezvények alkalmával (szórólapok, plakátok, meghívók, belépőjegyek, stb.)

     Megjelenést biztosítunk tánciskolánk rendezvényein (Tánckoktél Bálok, táncos bulik, táncversenyek, tánctáborok, stb.) vizuális, auditív és empirikus formában (molinók, transzparensek, meghívók, mikrofonba történő bemondás, reklámspot a szünetben, kvízjáték a szponzor cégéről, személyes megjelenés, cége termékeinek bemutatása, tesztvezetés, kóstoltatás, termékek kipróbálásának lehetősége, stb.)

     Megjelenés a tánciskola egyen pólóján, rajtszámokon, edzőruhán, törölközőn, stb.

     Megjelenési lehetőség internetes rádióban (Callisto rádió) a tánciskola reklámjaival együtt (minimum napi 12 reklámspot, napi 24 órában sugározva, a hét minden napján). A rádió hallgatható az Interneten a www.callistoradio.com oldalon és folyamatosan a tatabányai kábeltévé alatt

     Fellépő táncosok biztosítása a támogató és partnerei céges rendezvényein

     Kihelyezett tánctanfolyam a támogató cégénél

     A felsorolt reklámlehetőségek igénybevételének mértéke és aránya függ a támogatás mértékétől.

     Természetesen lehetőség van egyéb reklámtevékenységekre is, melyek megállapodás tárgyát képezik.

 

vissza>>

 

Belépés a tánciskola webáruházába!
Kövess minket Facebook-on is:
A tánciskola kiemelt ajánlatai:
Táncoktató DVD Tánczene CD
     
Magán táncóra Táncoktatás Szalagavatóra Táncoktatás esküvőre
 
FRISS HÍREK: A tánciskola kiemelt partnerei:
   
ITT AZ IDŐ
TÁNCÓRÁT VENNI!
Új kezdő
tánctanfolyam kezdések:


Bővebben>>

Megjelent a legújabb táncoktató DVD-nk!
Bővebben>>


Magán táncórák esküvőre készülő pároknak!
A tánctanár házhoz megy!
Bővebben>>


Ajándékozz minden alkalomra
Tánciskola Ajándékutalványt!
Bővebben>>

Tánckoktél Játékkártya tánctanulás és társasjáték egyben!
Bővebben>>

 Megosztás


tánckoktél - edzőtáborok logo

tánciskola

 
 
linkpark - társastánc


Társastánc logo Cégkereső
Esküvő.wyw.hu
Weboptim Látogatottság növelés
WebtopMagyar Honlap Linkek
 
 
- Tánciskolánkról - Tánctanfolyamok - Táncoktató DVD - Ajándékutalvány - Tánctanárok - Magán táncóra - Kapcsolat - Tánckoktél termékek - Szalagavatók/Esküvők - Oldaltérkép -
 
Google PageRanksegitek.huWeblink LinkgyujteményweblinkA magyar linkjegyzékKeresned sem kell!
WQW webkatalógus
Tánciskola elválasztó
A Tánckoktél Tánciskola® neve és logoja védjegyoltalom alatt áll. A Magyar Szabadalmi Hivatal a 194.723 számon lajstromozta. Ennek értelmében, az aki hozzájárulásunk nélkül bármilyen formában, illetve bármilyen módosítással kiegészítve használja, jogsértést követ el!

Tánciskola elválasztó
Utolsó Frissítés dátuma: 2011.12.28.